in ,

Vader van 2 dumpt vrouw voor 22-jarige Oekraïense vluchtelinge die ze hadden opgevangen

Tony Garnett (29), een Britse vader van twee kinderen, laat zijn vrouw Lorna (28) staan voor Sofiia Karkadym, een 22-jarige Oekraïense vluchtelinge die door het koppel werd opgevangen. Ze doen hun verhaal in de Britse krant ‘The Sun’.

Na de uitbraak van de oorlog in Oekraïne, besloot het koppel uit het Engelse Bradford om hun huis open te stellen voor Oekraïense vluchtelingen.

Uiteindelijk trok Sofiia Karkadym begin mei bij hen in. Na tien dagen zette Garnett zijn vriendin, met wie hij tien jaar een relatie had en twee kinderen heeft, aan de deur. Dat vertelt de Britse man zelf in de Britse krant ‘The Sun’.

Lees ook  1,5 jaar cel en tbs voor verkrachten van 4-jarig meisje in steegje

Het kersverse koppel beseft dat ze Lorna, de moeder van Garnetts kinderen, hiermee kwetsen. “Maar ik heb een band met Sofiia ontdekt zoals ik nog nooit heb gehad”, vertelt Garnett.

Karkadym was meteen verliefd toen ze Garnett zag, zo vertelt ze aan ‘The Sun’: “Zodra ik hem zag, vond ik hem leuk.” Het koppel beseft dat hun relatie op heel wat kritiek zal stuiten.

Lees ook  Wie keek vroeger ook ‘Het kleine huis op de prairie?’ ZO zien de acteurs er NU uit!

“Het is heel snel gegaan, maar het is ons liefdesverhaal. Ik weet dat mensen me hier kwaad voor zullen bekijken, maar het is gebeurd”, aldus Karkadym.

Garnett is alvast zeker van zijn stuk, voegt hij er nog aan toe. “We plannen onze toekomst samen.”

33-jarige man sterft na zware klap met cabrio tegen boom in Hulshout

Vermiste zoon (19) van Nederlandse schoenenmagnaat dood gevonden: ‘We need justice for Xavier’