in ,

Bridget Maasland heeft geen moeite met onenightstands

Bridget Maasland is sinds de lancering van haar podcast Chickchat bijzonder openhartig over haar privéleven.

In een gloednieuwe aflevering, waarin ze met Justine Marcella en Clarice Stenger het onderwerp s*ks aankaart, vertelt de presentatrice totaal geen moeite te hebben met een onenightstand.

,,Maar ik heb misschien ook wel meer testosteron in m’n lijf dan de gemiddelde vrouw”, verklaart ze.

Voor Justine Marcella hoeft een onenightstand niet zo, maar Bridget Maasland onthult eigenlijk helemaal geen moeite te hebben met ‘s*ks zonder gevoel’.

Natuurlijk heeft Maasland liever het totale pakketje, zo stelt ze. ,,Dan beleef je het ook veel leuker, intiemer en intenser.

Lees ook  Koppel trouwt 4 keer in 37 dagen om van betaald verlof gebruik te maken

Maar, als we willen en de liefde is er niet, kan ik wel makkelijk met iemand s*ks hebben waar ik verder weinig gevoel bij heb.”

De dames vervolgen hun gesprek, hebben het over hoe preuts ze wel of juist niet zijn en halen wat anekdotes aan, als Maasland vervolgens uit de doeken doet liever iemand mee te nemen naar haar eigen huis voor een wilde nacht.

,,Ik ga trouwens ook niet met iemand mee naar huis. Als het gebeurt, dan neem ik iemand mee naar mijn huis.”

Lees ook  Gebeten door een mug? 9 natuurlijke manieren om de jeuk te stoppen

Duitse man
Vorige week vertelde Maasland nog dat ze de afgelopen tijd zeer gezellig contact had met een Duitse man, maar dat ze dat direct afkapte na een opmerkelijke actie van hem.

De presentatrice wilde op afstand romantisch gelijktijdig met hem koken, maar de man gaf de voorkeur aan zijn audioboek.

Dat was voor de presentatrice het seintje om hun ‘gezellige contact’ direct te stoppen. ,,Ik heb gezegd dat het toch misschien niet zo’n goed idee was. Ik ben er helemaal klaar mee.’’

Trip naar België: de snelste en hoogste achtbaan van de Benelux opent op déze datum

Volgens jeugdzorg had Erik gewoon een slecht huwelijk – Zijn vrouw verdronk daarna zijn 2-jarige dochter