in ,

Bridget Maasland deelt foto zonder make-up: ‘En nog zo knap’

De presentatrice heeft geen glitter en glamour nodig om er goed uit te zien. We worden allemaal weleens wakker met klitten in ons haar en make-up onderaan de kin, maar dat geldt niet voor Bridget Maasland (46).

De presentatrice pakt direct na het ontwaken haar telefoon en maakt een selfie. En wat ziet ze er goed uit!

Net wakker
Bridget zien we in de avond altijd schitteren bij RTL Boulevard, maar ook zonder de glitter en glamour is de presentatrice een schoonheid.

Op Instagram laat ze zien hoe ze er zonder al die opsmuk uitziet en schiet ze een eerlijk kiekje. Inclusief rommelige knot en grote glimlach! Onder de foto’s schrijft ze: “Morning! #netuitbedlook #netuitbedhaar.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)


Complimenten
De presentatrice kan rekenen op veel complimenten onder haar ochtendfoto’s. Zo schrijft een volger: “Eerlijke foto. Daar houd ik van en nog zo knap.”

Lees ook  Hells Angels lopen winkel binnen en nemen alle 200 fietsen uit de winkel mee

Ook zijn haar volgers te spreken over haar natuurlijke gezicht mét rimpels en wallen. “Niks meer aan doen. Gewoon mooi!”, is er te lezen onder het bericht.

Door de natuurlijke look is ook te zien hoeveel Bridget op haar zoon Mees lijkt. Dit valt een volger ook op: “Nu zie je hoeveel Mees op jou lijkt.” Kortom, een goede ochtend voor Bridget!

Lees ook  Victoria (29): ‘Ik raakte vijf tenen kwijt na een fish spa’

Het Perfecte Plaatje
Onlangs werd bekendgemaakt dat Bridget Maasland kandidaat is voor het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje, dat in het najaar wordt uitgezonden.

Of we de presentatrice dan ook zelf voor de camera gaan aantreffen, moet dus nog blijken. We hopen dat ze dan ook alle make-up thuislaat, want de natuurlijke look staat haar prachtig!

Moeder doet zich voor als 13-jarige dochter op school en haar insluiping gaat viraal

Moeder is 22 weken zwanger als ze bevalt van tweelingmeisjes die niet alleen overleven, maar floreren