in ,

Bridget Maasland: Andre Hazes was een hele grote fout

Bridget Maasland is op dit moment hartstikke verliefd op haar 16 jaar jongere vriend Christian Henry. Maar dat blijkt ze helemaal niet zo leuk te vinden.

Want als Bridget echt goed verliefd wordt kan het helemaal fout gaan en daarmee doelt ze op haar eerdere relatie met Andre Hazes.

Bridget zegt hier het volgende over:
,,Ik kan dan als een kameleon veranderen in wat ik denk dat de ander dan wil van mij. Maar dat is helemaal niet leuk, ik ben als mezelf veel leuker.”

Lees ook  Tony (61) heeft een relatie met haar vroegere-oppaskind:

,,Misschien wel omdat de vorige verliefdheid met Andre nogal een fiasco was, waar iedereen zich lekker tegenaan heeft bemoeid.”

,,Dus misschien heb ik daar wel iets van geleerd. Ik ga er nu minder head over heels in en probeer het wel een beetje te temperen.”

,,Ik ben een soort romanticus, een méga romanticus, dus ik wil niet verbitterd of verzuurd raken. Ik ben er ook blij om dat ik daarin niet ben veranderd, zeker na alles wat ik heb meegemaakt op liefdesgebied.”

Lees ook  Rat klimt uit wc pot tijdens afvegen en bijt vrouw in achterwerk in Assen

Maar ja Bridget blijft Bridget en het lijkt erop dat ze het helemaal niet rustig aan doet in de liefde. Want haar nieuwe vriend heeft haar ouders al ontmoet en ze zijn pas een aantal weken bij elkaar.

Bridget zegt hier het volgende over:
,,Mijn moeder stond in een keer in mijn huis toen hij er ook was. Mijn vader ook trouwens, maar dat was helemaal niet zo bewust.”

Peter R. De Vries neergeschoten in centrum Amsterdam, verdachte voortvluchtig

En daarom doe je altijd een slipje aan tijdens het vliegen