in ,

Bordeel geeft iedere klant die daar een prik haalt ‘gratis half uurtje met dame naar keuze’

We hebben inmiddels gezien dat er een hoop aparte initiatieven uit de klei worden gestampt om mensen zover te krijgen zich toch te laten inspuiten met een Pfizer-, Janssen-, Moderna- of Astrazeneca-cocktail.

Zo werden er in Amerika en Canada meerdere loterijen gehouden voor gevaccineerden, en kregen mensen in verschillende Amerikaanse staten gratis joints en donuts als ze zich lieten prikken.

Oostenrijk
Dat waren de VS. Echter kunnen ze er in Oostenrijk ook wat van. Ook daar zit er een verplichte toegangspas (2G) aan te komen en in een poging de vaccinatiegraad nog wat verder omhoog te krijgen, komt een bordeel met een bijzondere campagne: Free Sex for the Vaxxed.

Lees ook  Wauw, dit is dus de mooie vriendin van Kraantje Pappie:

Komt erop neer dat The FunPalast: S*x Star Sauna Club, een bordeel waar een hoop gezweet wordt, zo stellen wij ons voor, inmiddels ook dienstdoet als priklocatie.

En haal je daar een shot, dan krijg je direct een coupon voor The FunPalast. Met het papiertje krijg je dan 30 minuten met een dame van je keuze in het 18+ saunapaleis.

Lees ook  Notoire wildpoeper riskeert acht maanden cel

“We zijn nu heel populair”, aldus bordeeldirecteur Christophe Lee Lekker. Oostenrijk heeft op dit moment een vaccinatiegraad van slechts 65%. Het is de vraag of dat met dit initiatief omhoog wordt gekrikt.

Aha! Dit is het verschil tussen een boosterprik en een derde vaccinatie

Kabinet komt met ingrijpende maatregelen: Nederland gaat op slot