in ,

Bizarre details komen naar buiten over dood vriend Samantha de Jong ‘Barbie’

Dacht je dat jij je leven nog niet helemaal op de rit had? Dan moet je het levensverhaal van Samantha de Jong aka Barbie eens goed bestuderen.

De blonde Scheveningse deed ruim tien jaar geleden mee aan Oh Oh Cherso en sindsdien staat haar leven eigenlijk constant compleet op de kop.

Wat dacht je van meerdere zelfmoordpogingen. Kinderen bij verschillende mannen en nu is haar nieuwste vriendje, Gelmore afgelopen zondag ook nog eens plotseling overleden.

Lees ook  Hongerige vent vliegt 720 km om McDonald’s te eten

Samantha plaatste de volgende tekst bij een foto van het tweetal: “Hou van jou lieve schat zomaar ineens ben je overleden hoe kan dit lieve schat ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent ik heb je geholpen maar niks hielp de artsen en de politie namen het over en daar lag je schat je zal voor altijd bij me blijven”.

Lees ook  Wie keek vroeger ook ‘Het kleine huis op de prairie?’ ZO zien de acteurs er NU uit!

Evert Santegoeds deelde gisteravond de laatste details aan tafel bij Showniews. Als gerucht geeft hij aan dat het waarschijnlijk zou gaan om een overdosis.

Eerst zou Barbie haar vriend Gelmore zelf hebben proberen te reanimeren, vervolgens 112 gebeld en die hebben dat van haar overgenomen

De geruchten die rondgaan:

Famke Louise heeft gezicht verbouwd en is nu totaal onherkenbaar voor fans!

‘Temptation’-Pommeline viert haar verjaardag in deze PIKANTE outfit (foto’s)