in

Belg (61) breekt zijn onderkaak en oogkassen bij zware mishandeling in Strijbeek

De politie zoekt naar getuigen van een ernstige mishandeling die zondagochtend plaatsvond. Een 61-jarige man uit het Belgische Poppel werd volgens de politie mishandeld op een fietspad aan de Ericaweg. In het ziekenhuis bleek dat onder meer zijn onderkaak en oogkassen gebroken waren.

Het slachtoffer parkeerde zijn auto rond 09.30 uur naast een ander voertuig, vlakbij een bosperceel. Op het moment dat de man via het fietspad het bos in wilde lopen, kwam een andere man op hem af. Hij zei iets over zijn auto, maar dat was volgens de politie door zijn Brabantse accent niet duidelijk te verstaan. Het slachtoffer kreeg vervolgens enkele vuistslagen in zijn gezicht.

Lees ook  André Hazes en Sarah van Soelen hebben stiekem weer contact

De Belg belandde daardoor op de grond en werd toen nog meerdere keren geschopt. Daarna vertrok de dader in de richting van de parkeerplaats. De mishandelde man strompelde naar zijn auto en is later gecontroleerd in het ziekenhuis. Hij moest zondagmiddag al voor zijn breuken worden geopereerd.

Aanleiding onbekend
In een persbericht vraagt de politie aan getuigen van het incident om zich te melden. Ook is het politieteam Markdal benieuwd of wandelaars de dader die ochtend in de bossen hebben gezien. Het is niet bekend wat de aanleiding was voor de mishandeling.

Lees ook  Vrouw rijdt met auto in het water en overlijdt

‘Lil’ Kleine chanteert Jaimie Vaes met heftige beelden’

Thekla belde dolblij aan bij nieuwe woning, maar huidige bewoner wist van niks: ‘Achteraf schaam je je kapot’