in ,

Baasje werkt dagenlang onvermoeibaar om asielhond allereerste tuin ooit te geven

Net zoals jonge mensjes, hebben pups ook een goede opvoeding nodig. Als een hond slechte eigenaren heeft, kan hij mishandeld worden en slechte eigenschappen krijgen.

Gelukkig is het mogelijk om deze honden op het goede spoor te krijgen met liefde, genegenheid en toewijding.

KaTarra Taylor uit Colorado weet hier alles van. Ze adopteerde een hond, Bentley, die zogenaamd “niet te vertrouwen, destructief en agressief was. Maar KaTarra is van mening dat alle honden een tweede kans in het leven verdienen.

Niet iedereen is even dol op de viervoeter. Haar vriend is geen groot fan schreef ze grappend, maar dat zou je nooit zeggen als je ziet wat hij voor de hond deed!

Lees ook  Sarah van Soelen toont haar enorme watermeloenen!

KaTarra deelde haar verhaal op Facebook en schreef dat Bentley vier jaar oud was toen ze hem adopteerde. Ze was zijn vijfde baasje …

“Ik werkte onvermoeibaar om hem te trainen, zijn angst te behandelen, zijn ernstige allergieën te diagnosticeren en te behandelen en zijn agressie te doorbreken.”

De vrouw woonde toentertijd in een appartement met één slaapkamer en wilde op zoek naar iets geschikter.

Een huurhuis was uit de kwestie, geen enkele huisbaas accepteerde een bloedhond die meer dan 50 kilo woog. Het zou een koophuis worden.

Bentley had nog nooit een tuin gehad, maar de achtertuin van het huis was weinig bijzonders: een stukje beton, een stoel en een barbecue.

Lees ook  Wat er met je lichaam gebeurt als je 28 dagen geen alcohol hebt gedronken

“De hele tijd dat hij bij mij is geweest, heeft hij nooit zijn eigen tuin gehad … alleen het park en het gras tijdens onze wandelingen … Nou, dit weekeinde werkte mijn geweldige vriend keihard om een tuin voor Bentley te maken.”

Beetje bij beetje transformeerde hij het stukje beton in een speciaal plekje voor Bentley! KaTarra deelde foto’s van het werk en het eindresultaat.

We kunnen met een gerust hart stellen dat Bentley het goedkeurt! Het is geweldig dat deze lieve Loebas dankzij KaTarra een nieuwe kans in het leven kreeg.

Moeder komt voor het eerst in 21 jaar woning van buurvrouw binnen: “Het was afschuwelijk.”

Dode gevonden in speeltuin