in ,

Baasje dumpt hond bij asiel omdat hij geen ‘homoseksuele hond’ wil

Er gebeuren gekke dingen op de wereld, daar kunnen we nu eenmaal niet omheen. Maar wat er in Amerika is gebeurd slaat echt alles.

Er is een hond gedumpt door zijn baasje bij het asiel. Ja, dat klinkt nog redelijk normaal, wel zielig natuurlijk. Maar de reden dat het beestje naar het asiel moest in nog bizarrer.

Het baasje van de hond dumpte de hond bij het asiel, omdat hij er van overtuigd was dat hij eigenaar was van een homos*ksuele hond. Iets wat hij absoluut niet wilde zijn.

Gelukkig heeft de viervoeter nu wel een nieuw huis gevonden. En ja, we weten dat het te toevallig voor woorden klinkt, maar de eigenaren van de hond zijn zelf een homos*ksueel koppel.

Lees ook  Zo ziet de knappe nieuwe vriendin van EOTBDD's Elias eruit

Homos*ksuele hond
Het arme beetje, genaamd Fezco, werd achtergelaten bij Stanly County Animal Protective Services, een opvangcentrum in de VS.

De eigenaar wilde de hond niet meer hebben op het moment dat hij zijn hond een andere hond zag berijden.

Volgens het personeel van het asiel was de eigenaar zeker van zijn besluit. Hij wilde hoe dan ook geen ‘homohond’ en zei dat het nu hun zorg was.

Het tragische verhaal werd gedeeld op de Facebook-pagina van het asiel. Al snel kwamen er honderden reacties dat dit echt niet kon en duurde het gelukkig niet lang voordat iemand hem wilde adopteren.

Adoptie ouders
Steve en John zijn al meer dan dertig samen en twijfelden dan ook geen seconde toen ze Fezco’s verhaal lazen op Facebook.

Lees ook  Man rijdt wekenlang rond met 400.000 euro aan coke in de auto, maar ‘wist daar niets van’

Ze weten als geen ander hoe het is om gediscrimineerd te worden. Als reactie tegen WCCB zeiden de mannen: ‘’Het is gewoon zo’n domme reden om een hond in te leveren.

We dachten dat het logisch zou zijn als de homohond geadopteerd zou worden door een liefhebbende homofamilie.

We zijn ons hele leven samen onderworpen aan dat soort onverdraagzaamheid en onwetendheid, en wij konden er nooit iets aan doen.

We keken elkaar aan toen we het bericht lazen en zeiden: we kunnen hier wél iets aan doen.’’ Thanks Steve en John!

Andre Pronk zwaar mishandeld door boze buurman: De beelden

Heftig: ‘Zo lang heeft Louis van Gaal nog te leven’