in

Autodief slaat 72-jarige oma in elkaar, steelt haar auto en sterft dan in autocrash

Een 72-jarige oma is herstellende nadat ze het slachtoffer werd van een brute auto-overval.

Shirlene Hernandez was op weg naar een tankstation in San Antonio (VS) om een cola light te kopen, toen een man haar greep en met haar begon te vechten om haar sleutels.

Ondanks de tussenkomst van verschillende andere mensen, kwam de verdachte weg met haar auto en liet hij Hernandez met een gekneusd gezicht achter.

Gelukkig kon de politie haar auto en de verdachte lokaliseren, maar haar auto was total loss en de verdachte was overleden.

De angstaanjagende ontmoeting vond op een dinsdagochtend plaats in San Antonio, Verenigde Staten.

Terwijl Hernandez een Shell-tankstation binnenliep, iets wat ze elke dag doet, benaderde een man haar en sloeg haar verschillende keren, in een poging haar autosleutels te pakken.

Lees ook  Vrouw die gepest werd omdat ze “lelijk” was, is onherkenbaar nadat ze €40.000 spendeerde aan plastische chirurgie.

Meerdere mensen kwamen haar te hulp, maar de verdachte wist te ontkomen.

De aanval heeft haar getraumatiseerd
“Ik kan die man in detail voor me zien. Ik heb een beeld in mijn gedachten van hem dat is gewoon, het is daar, en het gaat niet weg,” zei ze.

De politie kon haar voertuig vinden, maar toen ze het vonden, was de auto total loss. Ze vonden ook de verdachte en hij was overleden.

“Er zijn veel mensen die zouden zeggen dat boontje om zijn loontje komt, karma. Dat dacht ik niet, het enige dat ik voelde was verdriet omdat hij was overleden,” zei ze. “Toegegeven, hij had me pijn gedaan, maar de Heer achtte het een goed moment om hem uit zijn lijden te verlossen.”

Lees ook  Dode bij schietpartij op parkeerterrein Hoofddorp

Haar kleindochter zette een crowdfunding op om geld in te zamelen zodat de 72-jarige een andere auto kan krijgen.

“Ik wil gewoon niet stoppen met werken, en dus moet ik op de een of andere manier een andere auto krijgen. En dat kost geld en zo, dus ik moet bedenken wat ik moet doen,” zei Hernandez.

Inmiddels is er al meer dan 24.000 dollar opgehaald.

Winkeldief (80) uit Zoetermeer krijgt ‘na triest verhaal’ boodschappen en donaties

Man richt vuurwapen op kind vrijmarkt in Arnhem omdat deal niet door gaat