in

Armando uit het niets doodgestoken, politie verspreidt foto dader

Op donderdag 18 februari werd Armando Balkaran (26) neergestoken in het Julianapark in Rijswijk. Hij overleed enkele dagen later aan zijn verwondingen. De politie maakt beelden openbaar van een man die zij als verdachte beschouwt.

Dezelfde verdachte heeft mogelijk al eerder iemand met een mes bedreigd. Meld het alstublieft als u weet of vermoedt wie de man op de beelden is. Ziet u hem ergens, benader hem niet zelf en bel direct 112.

Het Julianapark ligt op de grens tussen Den Haag en Rijswijk. De beelden waarop de verdachte te zien is, zijn gemaakt aan de Haagse kant van het park.

Lees ook  Passagier schiet erop los in rijdende taxi

Tegen 13.00 uur die middag liep de man vanaf de Sinjeur Semeynsweg het park in, waar het slachtoffer op dat moment een wandeling maakte.

Kort na 13.00 uur werd de 26-jarige Armando neergestoken op het Julialaantje. De verdachte verliet het park daarna vermoedelijk via een wandelpad dat uitkomt op de hoek van de Schimmelweg en de Sinjeur Semeynsweg. Vervolgens rende hij in noordelijke richting over de Jonathanstraat.

Lees ook  Moordenaar Donny M van Gino (9) kreeg leven maar niet op de rit

De man is ook elders nog op beeld vastgelegd. Hij heeft een getinte huidskleur en droeg donkerkleurige kleding, waaronder een gewatteerd jack met capuchon.

Kijkt u naar zijn postuur, naar zijn manier van lopen en naar het deel van zijn gezicht dat zichtbaar is. Heeft u informatie over deze verdachte, dan mag u die desgewenst ook anoniem doorgeven.

België moet alle coronamaatregelen binnen 30 dagen opheffen, oordeelt rechtbank

Man wurgt vrouw met sjaal in vakantiehuisje in Mierlo