in

Annemieke ziet tonnen verdampen in Miljoenenjacht

Annemieke uit Middelharnis gokte zich dapper een weg door Postcode Loterij Miljoenenjacht en kreeg het hoogste bod van het hele seizoen.

Ze mocht even ruiken aan 477.000 euro maar zag dat na het openen van de twee koffers die ze nog voor de boeg had, in rook op gaan.

Met nog twee, tweeënhalf én vijf miljoen in de koffers durfde ze de gok wel te wagen. Hoe groot is de kans dat je meteen twee miljoenenbedragen eruit speelt?

Lees ook  Vrouw zwaar lichamelijk letsel na verlaten trein, man gezocht

Toch best wel groot, bleek al snel. Ze opent eerst de koffer met vijf miljoen en daarna die met tweeënhalf miljoen.

Presentatrice Linda de Mol is net als Annemieke in shock. “Ongelooflijk, gaat het zo goed de hele tijd!

Zo’n kleine kans dat zit zou gebeuren en dan gebeurt ’t!” De bank rekent zich rijk en verlaagt het bod met ruim twee ton naar 259.000 euro.

Doei twee miljoen!
Annemieke is meteen klaar met gokken en kiest teleurgesteld eieren voor haar geld. Maar die teleurstelling lijkt ze snel te vergeten als de volgende ‘hypothetische’ koffer wordt geopend.

Lees ook  Vijf jongeren ernstig gewond bij eenzijdig ongeval

Alsof de duvel ermee speelt zit daar de twee miljoen in. Zelf blijkt Annemieke toch best een goede deal te hebben gesloten: in haar koffer zit 50 cent.

Wat ze met die 259.000 euro gaat doen weet ze nog niet, maar in ieder geval gaat ze met haar man op een – waarschijnlijk überluxe – vakantie.

Demonstrant legt galgactie op de Dam uit: ‘Wíj als bevolking hangen in die strop’

Anti-coronapil maakt volgens onderzoek korte metten met virus: ‘Indrukwekkende resultaten’