in

Angelique werd van haar fiets gereden door bestelbus die doorreed: ‘Zo laf’

Angelique Pollé uit Wijlre is nog altijd bont en blauw. Afgelopen vrijdag werd ze door een bestelbus met aanhangwagen aangetikt, waardoor ze flink ten val kwam.

De chauffeur van het hoveniersbusje stopte, maar toen hij zag dat twee voorbijgangers haar overeind hielpen, stapte hij weer in en reed hij weg.

Pollé was op de fiets onderweg naar haar werk. Toen ze de bocht omging zag ze achter haar de bestelbus dichterbij komen.

“Ik dacht al dit gaat niet goed. Ik probeerde al de stoep op te rijden, maar daarvoor was het al te laat”, vertelt ze.

Lees ook  ’Ernstige zorgen’ om vermiste 29-jarige man Apeldoorn

Volgens de Limburgse raakte de aanhangwagen haar fiets in de bocht waardoor ze een klap op de stoep maakte. “Het ging zo snel, ik raakte meteen buiten bewustzijn”.

In shock
Twee voorbijgangers hielpen haar overeind. “Ik weet het zelf niet meer en was in shock. Maar de mensen die mij hebben geholpen zeiden dat de man wel is uitgestapt, maar weer in zijn auto stapte toen hij zag dat ik werd geholpen. Hij vroeg niet eens hoe het met mij ging”, vertelt ze teleurgesteld.

Lees ook  Dode en gewonde gevonden op straat in Almere

‘Laf’
Volgens Pollé kunnen ongelukken gebeuren, maar dat de bestuurder zijn naam en nummer niet heeft achtergelaten kan ze niet begrijpen.

“Het kan altijd gebeuren dat je iemand raakt, maar dat hij heeft besloten weer in te pakken en weg te gaan vind ik zo laf.” Om die reden heeft Pollé dan ook aangifte gedaan en roept ze getuigen op om zich te melden.

Eén prik gezinslid halveert besmettingen binnen dat gezin, blijkt uit Britse studie

Zien: Ali B verbaast volgers met afgetraind lichaam