in ,

André Hazes maakt indruk met flink in grootte toegenomen biceps

Volkszanger André Hazes (27) laat zijn volgers in verwondering achter dankzij zijn gigantische biceps. Hij deelt een foto van zijn afgetrainde armen op social media.

“Echt m’n droom, dat de mouw van m’n shirtje strak om m’n arm zit”

Dat André vaak in de sportschool te vinden is, is allang geen geheim meer. Maar van het resultaat na een tijdlang zwoegen staan veel volgers nu toch wel te kijken. Zijn armen zijn enorm in afmeting toegenomen, zoals hieronder te zien.

Lees ook  Fibromyalgie: De vaakst voorkomende symptomen die je moet weten over deze verkeerd begrepen ziekte

Veel volgers reageren op de post, waaronder ook enkele bekende Nederlanders. ‘Echt m’n droom, dat de mouw van m’n shirtje strak om m’n arm zit’, reageert Bas Smit.

‘Met al die armbanden om is elke beweging al een workout’, grapt Jan Smit. En moeder Rachel Hazes laat weten: ‘Mijn trots’, inclusief een paar hartjes.

Onlangs genoot André nog met volle teugen op het Spaanse eiland Ibiza met zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen.

Lees ook  “Het leven van deze poes is beter dan dat van jou,” zegt bekritiseerde vrouw die kat tatoeëerde

De twee deelden veel romantische foto’s, zoals hier terug is te zien. Bij de talkshow van Beau van Erven Dorens gaf hij vorige maand toe dat hij gek op haar is. “Ja… ja… nee, ja.

Ik ben wel gek op dat meisje, ja”, antwoordde André, die eigenlijk vond dat hij al te veel had gezegd. “Maar ik ben ook geen leugenaar.”

Daniël (6) die vader aan corona verloor krijgt honderden kaarten en cadeaus

John zat drie jaar vast omdat hij een aapje wilde stelen uit de dierentuin voor zijn vriendin