in

André Hazes: ‘Ik snap dat Bridget nu lacht’

De relatiebreuk van Monique Westenberg en André Hazes is het gesprek van de dag. Bovendien doen tig geruchten de ronde over het privéleven van André.

In een openhartig interview met Patty Brard vertelde de zanger daarom zijn kant van het verhaal en in dit gesprek heeft hij het ook even over zijn ex Bridget Maasland.

Huwelijksaanzoek
Even een kleine recap: André vroeg zijn Monique in december 2020 romantisch ten huwelijk. En hoewel Bridget blij was voor zijn ex plaatste ze ook een kritische noot bij het huwelijksaanzoek.

“Ik ben echt heel blij voor ze. Serieus”, reageerde ze destijds in De 538 Ochtendshow met Frank Dane.

Lees ook  Speeltuin met glasscherven dicht na oranjefeest Nijkerk: ’Bierflesjes zijn tegen speeltoestellen kapot gegooid’

“Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen. Verder vind ik het hartstikke leuk.

” Bridget vertelde vervolgens dat ze vond dat ze hier best een grap over mocht maken, omdat zij die kerst daarvoor eenzelfde huwelijksaanzoek had gekregen.

Reactie Bridget
Patty vraagt in het interview met André dan ook even naar Bridget. “Kun je je voorstellen dat Bridget in de tussentijd een beetje zit te giechelen?

Dat ze denkt: mijn verhaal komt nu uit, omdat ik zei dat ik benieuwd was wie hij volgend jaar ten huwelijk vraagt?”

André maakt eerst duidelijk dat hij voorlopig even niemand ten huwelijk zal vragen. Vervolgens geeft hij toe dat hij Bridget wel zou begrijpen.

Lees ook  Jessica (23) bevalt van baby Herman in tandartspraktijk in Velp: ’Ik wist niet eens dat ik zwanger was’

“Ja, natuurlijk snap ik dat. Ik doe nu lacherig, maar het is echt een t*fustijd waar ik nu in zit, want ik krijg alle shit over me heen.

En dat vind ik allemaal prima, maar mijn kind leest het later ook. Ik hoop gewoon dat we eruit komen. Ik snap ook Bridget die nu lacht. Ik zou precies hetzelfde doen.”

Bridget heeft echter niet veel losgelaten over de relatiebreuk van haar ex. “Ze wil er niet veel over kwijt”, stelde entertainmentdeskundige Aran Bade. “Maar ze is hier geen partij in en denkt vooral aan kleine Dré.”

Love Islands Rowéna blaast volgers omver met lingerieshoot

Hoe lang moet je daten voordat je kunt scheten?