in ,

André Hazes en zijn ex Monique samen op vakantie ‘om hun vorm te vinden’

André Hazes (28) en Monique Westenberg (44) gaan als gezin een aantal weken op vakantie. Monique laat op social media weten dat ze ‘even uitchecken met én voor elkaar’.

Hazes is naar verluidt al in de Verenigde Staten, gisteren gingen ook Monique en hun zoon André (5) die kant op. Ze deelt een foto met haar zoon op Schiphol.

‘Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren.’

Lees ook  Maak kennis met David die leeft als een echte hond - "Ik laat hem elke dag uit"

Ze vervolgt: ‘Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn.

Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn.’

In maart vorig jaar gingen André en Monique opnieuw uit elkaar, enkele maanden nadat hij haar ten huwelijk had gevraagd.

Lees ook  Vrouw rijdt met auto in het water en overlijdt

Hazes ging vrijwel meteen samenwonen met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen, maar die relatie was geen lang leven beschoren.

In september werd bekend dat Hazes voorlopig niet zou optreden vanwege een burn-out. Hij is ‘emotioneel uitgeput’. Voor heel 2022 is zijn agenda leeg geveegd.

Waar is Sasha (4)? Ook ons land zoekt mee naar Oekraïense kleuter die vermist raakte tijdens vlucht met zijn oma voor oorlog

’Salmonellabesmetting gerelateerd aan Kinder Surprise-chocolade maakt kinderen ziek’