in ,

Andre Hazes en Sarah van Soelen opnieuw onder vuur om gedrag

Gisteren lieten wij al weten wat voor walgelijk gedrag Sarah vertoonde op de bekendmaking van de nieuwe liefde van Monique.

Maar daar blijft het niet bij. Sarah gaat namelijk verder met haar pestgedrag en Andre doet hier nu ook aan mee.

Sarah heeft namelijk ook nog een foto op Instagram gepost waarop ze precies hetzelfde poseert als op een foto van Monique van afgelopen vrijdag. Zei de foto boven dit artikel van Sarah links en Monique rechts.

Maar dat was niet het ergste. Het ergste was namelijk dat Andre en Sarah gisteren even Spanje waren ontvlucht en terug waren gekomen naar Nederland om bij het feestje de Amsterdamse Zomer te zijn. Hetzelfde feestje waar Monique een dag eerder aanwezig was met haar nieuwe vriend.

Lees ook  Rapper Bigidagoe aangehouden in Amsterdam vanwege wapenbezit

Tijdens dit feestje filmden Sarah en Andre elkaar tijdens precies hetzelfde liedje als Monique vrijdag deed. En Rachel Hazes was er ook bij. Hieronder enkele reactie’s op dit walgelijke pestgedrag:

Een journalist die de filmpjes zag liet het volgende weten:

“Sarah is met Rachel en Andre ook gezellig bij De Amsterdamse Zomer. Payback time. En ze moeten even hetzelfde liedje filmen als Monique hoor.”

Youtuber Yvonne die al eerder klaar was met het gedrag van Sarah en Andre zegt na het bekijken van de filmpjes hier het volgende over:

Lees ook  Verschrikkelijk auto-ongeluk doodt ouders en baby, verweesde broer en zus hebben hoopvol weerzien

“Hebben jullie ook nog ff speciaal gewacht tot hetzelfde liedje van Quincy omdat Monique deze ook had gepost? Om nog ff pesterig in de camera te kijken special voor haar?.”

“André wees eens een MAN en ga hier niet in mee. Spreek je vriendin eens aan dat het nu klaar is met haar obsessie.”

“Mijn inbox stroomt vol van walging over jullie gedrag. Moon is de moeder van je kind! Schaam je. Dit passief agressieve gedrag is nu klaar. Grow the f*ck up.”

Jongeren gebruiken superlijm om lippen op te spuiten, beelden

Man ontdekt dat ‘zijn zoon’ eigenlijk ‘zijn nonkel’ is: “Mijn opa had s*ks met mijn vriendin” (video’s)