in ,

André Hazes bevestigt gevoelens voor Sarah van Soelen: “Ik ben gek op dat meisje”

Na lang geheimzinnig en vaag te doen, wordt het nu eindelijk bevestigd: André Hazes voelt meer dan enkel vriendschap voor influencer en model Sarah van Soelen (25). Dat laat de 27-jarige zanger in de talkshow ‘Beau’ weten. “Ik ben gek op dat meisje.”

Op Pasen deelde André een foto met zijn kersverse schoonvader, wat heel wat vragen uitlokte. Ook bij Erven Dorens, die dagelijks te zien is in z’n talkshow ‘Beau’ in Nederland.

Lees ook  Mart Hoogkamer is ernstig ziek en annuleert optredens

De ‘Leef’-zanger was gisterenavond te gast in het programma en kreeg natuurlijk de vraag hoe goed hij de man op de foto kent.

“Dat is een hele goede vriend. En ik kan het ook heel goed met zijn dochter vinden”, lachte Hazes. “Dus is zij dan je nieuwe liefde?”, vroeg Beau vervolgens. “Ja, ja, nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja”, antwoordde André.

Lees ook  Met deze kebab-grill creëer je thuis jouw eigen shoarmazaak

André maakte vorige maand bekend dat de relatie van de zanger met Monique Westenberg definitief voorbij is.

Hij hintte vervolgens op een mogelijke relatie met Sarah van Soelen, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap is, tot nu dus.

Het contact met Monique verloopt volgens Hazes heel goed. “De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden.”

Deze symptomen kunnen mogelijk wijzen op bijwerking na AstraZeneca-vaccin

Groningse school krijgt woedende telefoontjes na racistische huiswerkopdracht