in ,

Amy is te heet om een baan te vinden: ‘Als ik solliciteer krijgt hij een bobbel in zijn broek’

Maak kennis met Amy Kupps, deze Amerikaanse verdient net zoals heel wat andere dames flink wat geld via OnlyFans met natuurfilmpjes en na*ktfoto’s.

Nochtans is dat niet altijd per se wat ze wou. Zo vertelde Amy aan het Britse Daily Star dat ze simpelweg een groot probleem heeft. Ze is blijkbaar gewoon te heet en te knap voor een gewone job.

Geen werk wegens té knap
“Het feit dat ik zo knap ben, is altijd al lastig geweest voor mij, maar nu ben ik ook nog eens zelfverzekerder dan vroeger waardoor interviewers bij sollicitatiegesprekken snel van slag raken.

Zo deed ik ooit een sollicitatie in een winkel. Tijdens dat gesprek raakte de manager volledig in de war.

Hij staarde naar mijn borsten en mijn gezicht, begon plots te zweten en kon maar geen vragen bedenken.”

“Na een tijdje zei hij dat hij naar het toilet moest. Toen hij echter rechtstond, zag ik een gigantische bobbel in zijn broek.

Lees ook  21 overlijdens in België na toediening van coronavaccin?

Toen hij terugkwam, vertelde hij mij dat ik niet in aanmerking kwam. Hij raadde me aan om een modellencarrière te ambiëren.”

En het was zelfs niet de enige keer dat een sollicitatie compleet misliep omdat haar looks zoveel indruk maken.

Onlangs solliciteerde ze ook nog om te werken bij een autodealer, maar ook daar liep het blijkbaar uit de hand volgens Amy:

“Toen ik bij autodealer solliciteerde, was een van de mecaniciens naar mij aan het staren waardoor hij de Mercedes van een klant plots liet crashen tegen de deur van de garage.

Ik vind het wel geweldig dat mijn lichaam zo’n effect heeft op mannen. Het lijkt bijna alsof ik ze betover.”

Aangezien ze dus geen ander werk vindt, doet ze maar rustig verder met OnlyFans: “Ik vind OnlyFans leuk om te doen, maar ik moet een job vinden voor een ziektekostenverzekering.”

Lees ook  6 maanden oude baby krijgt Herpes door onschuldige kus

Haar ongelofelijk heet lichaam is dus soms wel een frustratie volgens Amy. Ze is namelijk ook ontzettend slim en mannen ontdekken dat niet omdat ze te gefocust zijn op andere zaken, aldus de Amerikaanse.

Man vraagt advies nadat zijn vriendin vroeg om seks te hebben met haar tweelingzus

Postbezorger in elkaar geslagen na ruzie om pakketje, man zwaargewond naar ziekenhuis