in ,

Ambitie om mannelijke p*rnoacteur te worden? Niet zo simpel, dit zijn namelijk de torenhoge eisen

Dromen we niet allemaal stiekem van een carrière als p*rnoacteur? Elke dag van bil gaan met heel gewillige, rondb*rstige dames die letterlijk alles willen doen.

Maar natuurlijk is niet iedereen voor dit klusje geschikt. Maar aan welke criteria moeten mannelijke p*rnoacteurs nu eigenlijk voldoen? Wij zochten het uit!

Eigenschap 1: een grote pretstok
Zonder een fluit van ergens tussen de 20 en 23 cm in erectie kan je het al schudden. Heb je die, dan kan je er misschien mee laten schudden door een leuke dame!

Of ze moeten net iemand zoeken voor de ‘small d*ck’-categorie, maar deze zijn niet zo gewild.

Eigenschap 2: niet vies zijn van andere mannen
Je mag niet vies zijn van aanrakingen van andere mannen of een vreemde balzak die tegen de jouwe schuurt. Trio’s is ‘usual business’ en dat kan dus ook met een andere man zijn.

Ze zullen je nog net niet verplicht om ‘gay p*rn’ te doen als je dat niet wil, maar naakt met heel wat andere heren dingen doen, is de normaalste zaak van de wereld in de p*rno-industrie.

Je kan natuurlijk ook gewoon voor de echt gay p*rn gaan. De lonen liggen daar ook een stuk hoger voor mannen dan wanneer ze heteros*ksuele p*rno doen. Het grote geld gaat in heteros*ksuele natuurfilms namelijk vooral naar de dames.

Eigenschap 3: altijd en heel lang hard zijn
Je moet snel hard kunnen worden zonder enige aanleiding en klaarkomen moet je ook kunnen op commando.

Geen voorbereiding van een paar minuten om je leuter klaar te krijgen en als ze jouw zaad willen zien dan moet het er ook binnen de 30 seconden tot 1 minuut zijn. Anders staat de hele productie er nogal l*llig met hun vingers te draaien.

Lees ook  Bar winterweer legt treinverkeer in heel Nederland plat

Vergeet ook niet, dat filmpje van 25 minuten dat je ziet op P*rnHub heeft makkelijk een volledige dag geduurd om te filmen.

De mannelijke p*rnoster moest dus ook heel die tijd zijn soldaat recht kunnen houden terwijl er 9 mensen van de productie op je staan te gapen. Dat wil dus ook zeggen dat je niet te snel mag schieten.

Mannen die te snel hun schot lossen, worden ook onmiddellijk de deur gewezen. Al is er nog altijd hoop voor heren die iets te vlug hun zaad verschieten!

Tegenwoordig heb je bewezen s*ksspeeltjes voor mannen die ervoor zorgen dat je jouw orgasme tot maar liefst 7 keer langer kan uitstellen. Ideaal voor toekomstige p*rno-acteurs dus.

Eigenschap 4: presteren tijdens je eerste interview
Op het eerste interview moet je jouw liefdesorgaan laten zien aan degene die de selecties doet. Dit is vaak een man.

Hier is soms een leuke actrice nog bij, maar niet altijd. Vervolgens heb je 30 seconden om je pik stijf te krijgen.

Hierna word je gevraagd om tussen de 10 en 15 minuten aan je fluit te trekken zonder klaar te komen. Wanneer de recruiter je vraagt om de ‘money shot’ heb je exact een minuut om het klusje te klaren.

Als je er denkt dan vanaf te zijn: nee, hoor! Je moet hetzelfde nog eens doen, maar dan klaarkomen binnen de 30 seconden.

Jawel p*rno is niet altijd leuk, maar soms ook verdomd hard presteren. Een sollicitatieronde overleven is ook niet zo makkelijk als je denkt.

Eigenschap 5: geen plankenkoorts
Je snikkel onder controle houden is het belangrijkste in de business. Je moet ook nog altijd in parate staat zijn terwijl er geleuterd wordt over allerlei zaken, van camera’s wordt gewisseld en de meest vreemde standjes kunnen uitvoeren.

Lees ook  Man brengt inbreker om het leven en woont 15 jaar lang met lijk in woning

Hou er rekening mee dat je volstrekt onbelangrijk bent. Ze hebben je fluit en de vrouw(en) nodig!

Een p*rno-regisseur zei ook nog het volgende hierover. Omdat heel wat mannen op voorhand heel stoer doen dat zij nooit erectieproblemen hebben en hun boomstam altijd werkt.

“Geloof me vrij, je weet nooit of je plankenkoorts hebt tot je echt op de set staat en iedereen naar je staart. Het gebeurt zo vaak dat nieuwe mannen niet kunnen presteren zoals wordt gevraagd.

Eén van de redenen waarom grote regisseurs ook niet graag de gok nemen om met een onbekende, gloednieuwe acteur te werken in hun films.”

Is het nu ook echt de moeite om de p*rno-industrie in te stappen?
Als je weet dat de gemiddelde fulltime (mannelijke) acteur netto zo’n 31.000 euro per jaar krijgt, gaan wij ons alvast de moeite en vernedering besparen.

De p*rno-industrie is overigens één van de weinige sectoren waar dames ook daadwerkelijk een stuk beter verdienen dan mannen.

Indien je geluk hebt, mag je wel eens aan de slag met heel wat leuke pornosterren, maar op termijn zal die spannende magie daarvan ook verdwijnen.

De exacte lonen
Hier alvast de gemiddelde lonen die worden uitbetaald voor de grote p*rno-producties in Los Angeles (in België en Nederland is dit ongetwijfeld een stuk lager).

Weet wel dat ze van dit geld vaak nog hun agent een commissie moeten betalen omdat ze geregeld hebben dat ze mochten meedoen in een film.

Daarnaast moet je ook in het achterhoofd houden dat sommige films meerdere dagen duren om op te nemen. En een p*rnoster gaat ook niet elke week meerdere films kunnen doen.

Samantha de Jong (Barbie) weer vrijgezel

Dader diefstal dure iPhone in Glanerbrug bekend, alleen: ‘De politie heeft geen tijd’