in

Altijd al een animatiefiguur willen zijn? Disneyland Parijs zoekt prinsessen, dwergen en superhelden

Is het je droom om eens in de huid te kruipen van Mickey Mouse, Assepoester of Spider-Man? Dan is er goed nieuws: attractiepark Disneyland Parijs is op zoek naar nieuwe artiesten voor hun parades. Voor de auditiedag in Amsterdam dit weekend ben je wel al te laat, maar begin oktober vindt er wel een nieuwe plaats in het Verenigd Koninkrijk.

“Ben jij dynamisch, creatief, nauwkeurig en punctueel en vind je het leuk om deel uit te maken van een multiculturele omgeving? Dan kun je je ervaring op het gebied van entertainment, dans en acteren gebruiken om magische ervaringen te creëren voor onze gasten”, zo valt te lezen in de jobomschrijving.

Lees ook  Primeur! Pizza met 834 soorten kaas gebakken - Wie werkt dit even weg?

De ideale kandidaat moet “energiek en creatief zijn, en een goed uithoudingsvermogen hebben om Disney en/of Marvelfiguren te spelen”. Ook is een “goed dansniveau vereist, die je hebt bereikt door podiumervaring of het volgen van opleidingen”. Tot slot moet de perfecte kandidaat tussen 137 en 193 cm groot zijn.

Wat Disney je aanbiedt is een tijdelijk contract van minstens vier maanden of een contract van onbepaalde duur. Bovendien zijn er huisvestigingsmogelijkheden.

Hoe aanmelden?
Komende zondag zou volgens pretparksite Looopings een auditiedag plaatsvinden in Amsterdam. Die is spijtig genoeg niet meer terug te vinden op site van Disney, waardoor het waarschijnlijk te laat is om je in te schrijven.

Lees ook  Ontvoerd jezidi-meisje (7) zat jarenlang bij IS'er in Turkije

Niet getreurd, je kan je wel nog altijd inschrijven voor de Britse auditiedagen in Londen, Leeds en Liverpool in oktober. Je moet daarvoor een profiel aanmaken, en verschijnen om 9u30 op de dag en plaats van jouw keuze. We weten dat het Verenigd Koninkrijk niet bij de deur ligt, maar voor zo’n droomjob heb jij dat er misschien wel voor over.

Dode baby ontdekt in vuilnisbak in treintoilet

Brabantse school schorst leerling (15) die weigert mondkapje te dragen