in

Ali B tegen slachtoffer ver krachting: ‘Niemand gaat jou geloven!’

Nadat RTL de uitzendingen van The Voice of Holland stillegde, is het met spanning uitkijken naar de aflevering van BOOS van Tim Hofland.

De televisiemaker voerde maanden onderzoek naar de wantoestanden bij de talentenjacht.

Daar komen ook talrijke slachtoffers aan het woord. Waar en wanneer is het nu al spraakmakende programma te zien?

Eerder deze week richtte de redactie van BOOS een mail aan RTL over de aantijgingen van s*ksueel wangedrag achter de schermen van The Voice. RTL geeft aan van niets te weten, maar toch legden ze het programma alvast stil.

Lees ook  Dave De Kock leidde politie naar lichaam van ontvoerde Dean (4): verstopt tussen rotsblokken op afgelegen parkeerplaats

Later die dag bekende bandleider Jeroen Rietbergen dat hij inderdaad s*ksueel getinte contacten heeft gehad met kandidaten. Ondertussen is er ook een aangifte tegen coach Ali B. Er circuleren echter nog meer namen.

Tim Hofman gaf aan dat hij de uitzending van het programma niet vervroegd. “Wij maken onze uitzending inclusief wederhoor en verwerking van nieuwe verhalen die binnen komen zorgvuldig af. Belangrijk, gezien de gevoeligheid van de zaken”, vertelt de presentator.

Lees ook  Man (70) berooft bank, want 'cel is beter dan thuis bij mijn vrouw'

BOOS is te zien op hun YouTube-kanaal, donderdag 20 januari om 16 uur.

Agent (38) lekt informatie en bezit kinderporno: zestig dagen cel

Zwerfhond redt vermist meisje (10) tijdens koude nacht in sneeuwstorm: “Ik heb hem urenlang geknuffeld om het zelf warm te krijgen”