in

Ali B in zijn eentje en verward aangetroffen in Disneyland Parijs!

Ali B is al tijden in geen velden of wegen te bekennen en dat is behoorljik opvallend. De rapper is eerder dit jaar in het nieuws gekomen vanwege meerdere behoorlijk heftige aantijdingen. Verschillende dames zouden aangifte hebben gedaan vanwege grensoverschrijdend gedrag en nog veel ergere aantijgingen dan dat. De rapper was dan ook een van de hoofdpersonen in het The Voice-verhaal waar zoveel ophef door is ontstaan. Naast Ali was bijvoorbeeld ook Marco Borsato een hoofdpersoon in dit verhaal.

De twee hebben de situatie echter volledig anders aangepakt. Ali is bijvoorbeeld direct op vakantie gegaan naar Dubai waar hij om de haverklap gespot werd door andere vakantiegangers. De rappewr werd hier vakantievierend en shoppend gespot en het leek hem allemaal vrij weinig te doen. Marco heeft zich daarentegen volledig teruggestrokken in Nederland en wordt minder vaak gespot dan Ali aan de andere kant van de wereld.

Ali B verward aangetroffen in Disneyland Parijs!
Echter lijkt het erop dat Ali toch voor zijn rust heeft gekozen. De rapper wordt al weken niet meer gespot, behalve een keer in Nederland op straat. Toch lijkt Ali er weer even tussenui te zijn geknepen. Een ‘spion’ van het juicekanaal ‘Juicechannel’ heeft de rapper namelijk in Disneyland Parijs gespot. Echter zijn er zorgen opgedoken vanwege zijn verschijning in dit park. Juicechannel schrijft: “Ali is zojuist door een van onze volgers gespot in Disneyland Parijs. Hij liep alleen door het park en zag er volgens de volgers erg slecht uit. Ook vond de volger hem wat verward overkomen. Waarschijnlijk is Ali er met zijn gezin!” Juicechannel heeft een foto van de rapper ontvangen die van een behoorlijke afstand is gemaakt:

Lees ook  Vermiste Jane dood aangetroffen in Den Bosch

Rachel Hazes haalt uit naar Monique met foto van haar voorgevel!

Vrouw met cup H stikt bijna door haar gigantische borsten