in ,

Agenten zetten man die ze uitmaakt voor ‘homos’ op zijn plek

De politie Zaanstad heeft een man die agenten uitschold voor ‘homos’ op een ludieke manier op zijn plek gezet. “We hebben geen interesse en adviseren je Grindr te downloaden.”

De man reageerde onder een Facebookpost van de politie met de tekst ‘homos’. Agenten vonden de reactie echt niet kunnen en klommen daarom in de pen.

De reactie was taalkundig namelijk niet juist. “Wij willen jou adviseren een taalcursus te volgen. Het meervoud van homo is namelijk homo’s en niet homos”, zo schrijft de politie op Facebook.

Lees ook  Als de nood het hoogst is: referee maakt plasje op middenstip

Daar stopt het advies niet. Want hoewel er homoseksuele agenten in team Zaanstad zitten, had er geen enkele interesse in een date met de man

. “Ik heb deze collega’s even gesproken en op basis van jouw profielfoto hebben de collega’s geen interesse.”

Grindr
De politie is de beroerdste niet en tipt ook nog een dating-app. “Wij adviseren je Grindr te downloaden en een andere openingszin te gebruiken.”

Lees ook  Wauw, het opvoeden van een meisje is 35% duurder dan het opvoeden van een jongen!


Onder het Facebookbericht waarin de politie de man op zijn plek zet, reageren veel mensen. “Geniale comeback”, zegt iemand. Een ander schrijft: “Groot compliment hoe jullie dit pareltje op zijn plaats hebben gezet!”

‘Slokdarm en maag kunnen scheuren na inslikken bierdopje tijdens drankspel’

Zo ziet de knappe nieuwe vriendin van EOTBDD’s Elias eruit