in

83-jarige vrouw flink gewond door beroving – Plast uit angst in broek

Een 83-jarige vrouw uit Sassenheim is dinsdagmiddag beroofd van een tas. Het slachtoffer liep door Park Rusthoff in Sassenheim toen een man met veel geweld haar tas afpakte.

De vrouw viel met haar hoofd op de grond, waardoor ze flink gewond raakte. De politie trof haar aan in een plas urine. Uit angst en door de trauma had de vrouw in haar eigen broek geplast.

Lees ook  Vriend van Jana V.D.W. (18) aangehouden voor slagen en verwondingen met dood tot gevolg

De beroving gebeurde tussen 14:30 – 15:30 uur. De verdachte ging er gelijk vandoor. Agenten vonden de tas van het slachtoffer even verderop bij de ingang van het park bij de Parklaan, haar waardvolle spullen zaten daar niet meer in. Het slachtoffer kon van haar belager een summiere beschrijving geven:

Man
– Tussen de 30-40 jaar oud
– Slank postuur
– Donkerblond krullend haar

Lees ook  Man doodgestoken in Arnhem

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving. Heeft u gistermiddag een man gezien die voldoet aan het signalement en iets te maken zou kunnen hebben met deze beroving?

Of heeft u iets anders opvallends gezien in de buurt van Park Rusthoff dat met deze beroving te maken kan hebben? Bel dan de politie via 0900-8844 of meld anoniem via 0800-7000.

“Ik heb mijn vriend gedumpt voor zijn vader, die van hem was groter”

5 redenen waarom je nooit meer energiedrank moet aanraken