in ,

30 mensen gaan op de vuist bij ruzie om zak chips

Elk kind heeft wel eens ruzie gemaakt met vrienden of broers en zussen over wie het laatste chipje uit de zak krijgt.

In Duitsland ontstond er tijdens zo’n discussie een kleine oorlog, waarbij meerdere gewonden vielen.

Oh oh oh, die oosterburen van ons ook. Afgelopen maandag gingen ze weer net iets te ver: een groep van vier Duitse meisjes had wat moeite met het concept ‘eerlijk delen’.

Hoe ze het ook probeerden, ze slaagden er niet in om een zak chips in vieren op te splitsen. Van het één kwam het ander en uiteindelijk raakten de kinderen met elkaar in gevecht.

Lees ook  Ewan (18) op randje van dood door e-sigaret: 'Dat ding heeft mijn leven verpest’

Een volwassen oplossing
Gelukkig waren daar twee volwassenen om de situatie af te koelen. Althans, dat zou je verwachten, maar in Bielefeld ging het er net even iets anders aan toe.

Ook de papa’s en mama’s konden het niet eens worden over de verdeling van de chips en het duurde niet lang voordat de volwassenen zelf met elkaar op de vuist gingen.

Lees ook  Vrouw die superlijm als haarspray gebruikte, wil fabrikant aanklagen

Knokpartij
Bezorgde buitenstaanders pakten snel de hoorn om een telefoontje te plegen met de politie. Die moesten massaal uitrukken om een einde te maken aan de knokpartij, want er waren er al zo’n 20 tot 30 mensen met elkaar aan het matten.

Uiteindelijk wisten de agenten iedereen te kalmeren, maar niet alle vechtersbazen kwamen zonder blauwe plekken weg. In totaal raakten er tien mensen gewond bij de vechtpartij.

Hongerige vent vliegt 720 km om McDonald’s te eten

Man doodt zijn vriendin omdat ze niet voor hem kookt