in ,

3-jarig meisje dat touw om haar nek kreeg bij de kinderopvang overleden na 2 dagen in ziekenhuis

Sophia Biver, het 3-jarige meisje dat in het ziekenhuis belandde na een ongeluk bij de kinderopvang, is twee dagen later overleden.

Volgens de berichtgeving was de kleuter, die een opvang bezocht in Sioux Falls (VS), op 10 mei aan het spelen toen een touw vast kwam te zitten om haar nek.

Sophia werd naar het nabijgelegen kinderziekenhuis gereden, maar stierf twee dagen later.

Rapportages stellen dat het touw zorgde voor een hersenkwetsuur, waardoor Sophia stuiptrekkingen kreeg.

Toen ze in het ziekenhuis arriveerde, werd de 3-jarig in een kunstmatig coma gebracht om dit tegen te gaan, en doktoren geloofden dat ze in een stabiele conditie verkeerde.

Lees ook  Man verrast bruid voor hun huwelijk met make-over die hem onherkenbaar maakt

Helaas verslechterde de toestand van haar hersenen en een crowdfundingspagina, die voor haar is opgezet in verband met de medische kosten, bevestigt dat ze op 12 mei is overleden, twee dagen na het incident op het kinderdagverblijf.


“Op woensdag 12 mei 2021, 17:06, verliet Sophia Biver deze plek om met God en al haar vrienden te zijn,” valt er te lezen op GoFundMe. “Ze overleed in het bijzijn van haar liefhebbende ouders, Wendy en Matt.”

Lees ook  Stijging zet weer door: ruim 32.000 nieuwe coronagevallen

De ouders van Sophia hebben naar verluid een rechtszaak aangespannen tegen het kinderdagverblijf, daarbij nalatigheid aanvoerend als de doodsoorzaak van hun dochter.

De begrafenis van het 3-jarige meisje vond plaats op 17 mei.

Mijn hart gaat uit naar de familie van dit arme meisje. Geen enkele ouder zou ooit te maken moeten krijgen met de dood van hun geliefde kind.

Rust in vrede, Sophia. Deel dit artikel alsjeblieft om je medeleven te betuigen met deze zwaar getroffen mensen.

Huiskat doodgeschoten in Almere, politie zoekt dader

17-jarige dood na steekpartij, moeder gewond