in

22-jarige bekende van politie is moordenaar van Gino (9)

Het gevonden lichaam in Geleen is inderdaad van de 9-jarige Gino. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt in een persconferentie. Het lichaam werd gevonden op aanwijzing van de aangehouden verdachte.

De politie geeft nog verder geen informatie over de verdachte, omdat die in beperkingen zit. Wel werd gezegd dat hij een bekende van de politie is, maar waarvoor is niet duidelijk.

22-jarige man
Eerder bevestigde de politie wel al dat het een 22-jarige man uit Geleen betrof. De man kwam kort na middernacht bij de politie in beeld, waarna hij vannacht iets na vier uur werd aangehouden.

Lees ook  Man vermoordt vrouw en pleegt zelfmoord op kerstavond, vijf kinderen aangetroffen in woonwagen

Daarna kon hij de politie leiden naar het lichaam van Gino

De politie kan nog nauwelijks iets zeggen over wat er is gebeurd, nadat Gino woensdagavond op een voetbalveldje met de verdachte meeging. “Tot nu toe was al onze aandacht gericht op het vinden van Gino. De rest van het onderzoek start nu pas”, zei politiechef Beenhakkers.

Lees ook  78-jarige man voorkomt woningoverval

Onderzoek
Rechercheurs doen momenteel onderzoek in zowel het huis van de verdachte, als de plek waar Gino werd gevonden.

Gino woonde in Maastricht, maar logeerde bij zijn zus in Kerkrade. Volgens een andere zus ging de jongen woensdagavond nog even voetballen op een speelplek in Kerkrade, vlakbij zijn logeeradres. Sindsdien was hij spoorloos.

Gino (9) dood gevonden bij woning in Geleen

Moordenaar Donny M van Gino (9) kreeg leven maar niet op de rit