in

16-jarige ernstig gewond achtergelaten na ongeval

Zaterdag 1 mei rond 18.30 uur is een ernstig ongeluk gebeurd op de CH Letchertweg in Utrecht. Daarbij zijn een 24-jarige man en een 16-jarige jongen ernstig gewond geraakt.

De twee reden op een rode motorscooter zonder kentekenplaat en de politie is op zoek naar getuigen.

Toedracht
Een bestelbus rijdt vanuit De Meern over de CH Letschertweg in de richting van de A2. Als de bus op de kruising Strijkviertel rijdt, komen er van rechts uit de richting Heycopperkade twee motorscooters aanrijden. Vermoedelijk rijden ze door rood licht.

Lees ook  Pijnlijk: Zeurende Sylvana Simons door kamervoorzitter gemute tijdens debat!

Het lukt de bestuurder van de eerste donkerkleurige scooter om voor bestelbus langs te rijden. Maar de tweede rode motorscooter wordt frontaal geraakt. Op die scooter zitten een 16-jarige jongen en een 24-jarige man uit IJsselstein.

Zwaargewond achtergelaten
De bestuurder van de donkerkleurige scooter rijdt terug en de 24-jarige man springt achterop. De man meldt zich later met ernstige verwondingen in een ziekenhuis.

Omstanders ontfermen zich over de achtergebleven 16-jarige jongen. Er wordt eerste hulp verleend en de hulpdiensten worden alarmeerd. De zwaargewonde jongen wordt met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Lees ook  Volgens jeugdzorg had Erik gewoon een slecht huwelijk - Zijn vrouw verdronk daarna zijn 2-jarige dochter

Getuigen gezocht
De politie is druk bezig te onderzoek wat er precies is gebeurd en zoekt daarom extra getuigen. Ook wil de politie graag in contact komen met getuigen die de motorscooter voorafgaand aan het ongeluk hebben zien rijden.

Kenmerken scooter
Rood
Geen kentekenplaat
Twee opzittenden zonder helm

Tips?
Heeft u informatie die ons helpt te achterhalen wat er precies is gebeurd? Dan kunt u uw informatie op bij ons brengen via 0900 – 8844 of als u liever anoniem reageert via 0800 7000 meldmisdaadanoniem.nl

Volgende week meer duidelijkheid over zomervakantie

‘Ruinerwoldvader’ krijgt huisverbod opgelegd, veiligheid kinderen in geding